Gigabyte RTX 2080 Super: Κάρτα γραφικών με υδρόψυκτο σύστημα


Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι κάποιες εταιρίες επενδύουν στην ψύξη μιας κάρτας γραφικών με νερό. Μια από αυτές τις εταιρίες είναι και η Gigabyte η οποία παρουσίασε την νέα RTX 2080 Super Gaming OC WaterForce.

To σχέδιο για το νέο σύστημα ψύξης της RTX 2080 είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα με ένα ιδιαίτερο στυλ. Η πρόταση της Gigabyte έχει στυλ, ιδιαίτερα εάν δούμε το φωτισμό RGB  που χρησιμοποιείται.

Το υδρόψυκτο αυτό σύστημα δεν ψύχει μόνο τον επεξεργαστή γραφικών αλλά και την μνήμη και το κύκλωμα VRM. Ακολουθεί το σχέδιο G1/4” οπότε και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τοποθετηθεί πάνω στην μητρική σας.

SBJkZMEtzMtZzRwFfPUjie-650-80

Όσο αφορά την κάρτα γραφικών, αυτή  λειτουργεί στα 1.845MHz  και υποστηρίζει από μνήμη 8GB GDDR6  που συγχρονίζεται στα 15.5 GHz. Στο σύστημα VRM, η Gigabyte τροφοδοτεί την κάρτα με ένα καλώδιο 12+2 phase power  το οποίο όταν συνεργαστεί με το σύστημα ψύξης παρέχει σταθερή λειτουργία της κάρτας γραφικών.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η τιμή και η διαθεσιμότητα της κάρτας γραφικών.

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.