Τέλος εποχής για τα Windows 8;


Πέρυσι, η Microsoft ανακοίνωσε πότε θα σταματήσει τις ενημερώσεις των εφαρμογών του Windows Store για τις συσκευές με Windows 8.x και Windows Phone 8.x . Εκείνη την εποχή , το επίσημο blog της εταιρίας μιλούσε ότι οι συσκευές με Windows Phone 8.x  θα λαμβάνουν ενημερώσεις μέχρι τον Ιούνιο του 2019 ενώ οι συσκευές με Windows  8.x  θα λαμβάνουν ενημερώσεις μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα σχέδια άλλαξαν και σε μια  νέα ανακοίνωσή φαίνεται ότι  οι συσκευές με Windows 8 θα σταματήσουν να δέχονται ενημερώσεις για τις εφαρμογές τους την ίδια χρονική στιγμή με το Windows Phone 8.x, δηλαδή στις 1 Ιουλίου. Από την άλλη, οι συσκευές με Windows 8.1 θα συνεχίσουν να δέχονται ενημερώσεις μέχρι το Ιούλιο του 2023.

Όσοι χρήστες χρησιμοποιούν ακόμα το Windows 8 και δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Windows 8.1 θα έχουν προβλήματα με τις ενημερώσεις τους. Θυμίζουμε ότι η αναβάθμιση σε Windows 8.1 γινόταν μέσω μιας εφαρμογής που ήταν διαθέσιμη μέσα στο Windows Store. Αυτή τη εφαρμογή δεν θα υπάρχει στο άμεσο μέλλον και οι χρήστες δεν θα μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.