Ο Snapdragon 8150 θα ανακοινωθεί στις 4 Δεκεμβρίου


Η Qualcomm ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για το ετήσιο event της στη Χαβάη. Η εναρξη αυτή του event θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου ενώ οι πραγματικές ανακοινώσεις θα ξεκινήσουν από τις 4 Δεκεμβρίου.

Συνήθως,  η εταιρεία ανακοινώνει σε αυτό το event τα προϊόντα Snapdragon που θα θεωρηθούν οι ναυαρχίδες την επόμενη χρονιά. Αυτή η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει την πρώτη μέρα δηλαδή στις 4 Δεκεμβρίου ενώ θα ακολουθήσουν και όλες οι προδιαγραφές.

Μέσα στην πρόσκληση υπάρχει και ένα φυλλάδιο στο οποίο περιγράφονται οι νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νέο chipset. Επίσης , η εταιρεία εγκαταλείπει το σχήμα 8xx και ξεκινάει την παραγωγή επεξεργαστών με τετραψήφιο αριθμό. Το νέο σχέδιο που αφορά τη CPU από την Qualcomm θα περιλαμβάνει δύο μεγάλους πυρήνες , δύο μικρότερους πυρήνες με μεγάλες συχνότητες λειτουργίας και τέσσερις μικρότερους πυρήνες που θα έχουν σαν σκοπό να μειώσει την κατανάλωση. Ο επεξεργαστής γραφικών που θα χρησιμοποιηθεί είναι ο Αndreno 640. Σύμφωνα με την εταιρεία, όλη η πλατφόρμα αυτή μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος μέχρι και 20%.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.