Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στο Facebook


Όλο και περισσότερα βίντεο εμφανίζονται στις σελίδες του Facebook . To πρόβλημα είναι ότι αναπαράγονται αυτόματα. Δείτε πως μπορείτε να σταματήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή των βίντεο στο Facebook.

Το Facebook είναι ένας  χώρος όπου μπορείτε να κοινοποιήσετε ή να δείτε διάφορα πράγματα όπως είναι βίντεο και εικόνες. Το site προσπαθεί να διευκολύνει την παρουσίαση βίντεο έτσι ώστε οι άνθρωποι να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο πάνω στο κοινωνικό δίκτυο.

Εξ ορισμού, τα βίντεο αναπαράγονται αυτόματα όταν συνδεθείτε με έναν λογαριασμό Facebook. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικό ιδιαίτερα αν έχετε σύνδεση με σημαντικά δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Δείτε πως μπορείτε να διακόψετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο μέσα από το Facebook:

Όταν πρόκειται για υπολογιστή γραφείου,  τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πάνω δεξιό μέρος του λογαριασμού σας και να επιλέξετε Ρυθμίσεις και λογαριασμός και στην συνέχεια Ρυθμίσεις. Από το πάνελ που δανείζεται αριστερά θα πρέπει να αναζητήσετε την επιλογή Βίντεο και να κάνετε αριστερό κλικ πάνω της. Οταν εμφανιστείτε νέα καρτέλα στα δεξιά, τότε  αναζητήστε την επιλογή Αυτόματη Έναρξη βίντεο και ρυθμίστε την επιλογή από προεπιλογή σε Όχι.

facebookstopvideo

Όταν πρόκειται για συσκευές Android phones , τότε θα πρέπει να αναζητήσετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και από κει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αυτόματη έναρξης βίντεο

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.