Η Seagate θέλει να πουλάει σκληρούς δίσκους χωρητικότητας 100TB μέχρι το 2025


Η Seagate θέλει να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μεγάλες βιβλιοθήκες από αρχεία. Σύμφωνα με το σχεδιασμό ,  η Seagate σχεδιάζει να παρουσιάσει σκληρούς δίσκος χωρητικότητας 50 TB μέσα σε αυτή τη δεκαετία ενώ μέχρι το 2025 αναμένεται να κυκλοφορήσει δίσκους με χωρητικότητα 100TB.

Αυτή η τεράστια χωρητικότητα σκληρού δίσκου θα κατασκευαστεί με βάση την τεχνολογία HAMR της Seagate. Ή μπορεί αυτή τεχνολογία να χρησιμοποιηθεί σαν βάση και να εφαρμοστεί τελικά μία βελτιωμένη έκδοση αυτής της τεχνολογίας.

Δεν είναι μόνο η Seagate που προσπαθεί να αύξηση της χωρητικότητας του σκληρού δίσκου τα επόμενα χρόνια. Η Western Digital , χρησιμοποιώντας μία ειδική τεχνολογία που ονομάζεται MAMR  ,θα κατασκευάσει δίσκους που υπόσχονται τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους. Βέβαια , η Western Digital στοχεύει να μην δώσει στο ευρύ κοινό σκληρούς δίσκους τεχνολογίας MAMR αλλά αυτοί οι δίσκοι να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις που απαιτούν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.