Η Qualcomm θα εξοπλίσει τις συσκευές Samsung με καινούργιο αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων


Οι αναφορές για τις εξελίξεις πάνω στους αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων προέρχονται κυρίως από τη Νότια Κορέα και από τους δύο μεγάλους ανταγωνιστές την Qualcomm και τη Mediatek. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες ,  η Qualcomm έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της Samsung σε αναγνώστες Ultrasonic FP.

Οι καινούργιοι αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Ultrasonic FP αναμένεται να τοποθετηθούν στα μοντέλα της Samsung μεσαίας και προηγμένης τεχνολογίας , με τα προϊόντα να είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2019.

Oι ανάγνωστες δακτυλικών αποτυπωμάτων Ultrasonic FP βρίσκονται κάτω από την οθόνη της συσκευής και αναμένεται να είναι η τάση των κατασκευαστών τα επόμενα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η  Vivo είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε ένα τέτοιο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στο μοντέλο της Χ 20 Plus UD το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο.

Αυτή τη στιγμή,  η τεχνολογία αυτή  χρησιμοποιείται από τα μοντέλα Huawei Mate 20 Pro,  OnePlus 6T  , Xiaomi mi-8 Pro και OPPO RX17.

Η Qualcomm,  για την κατασκευή αυτού του αναγνώστη θα χρησιμοποιήσει το κέντρο τεχνητής νοημοσύνης που έχει στην Ταϊβάν,  κάποια στοιχεία από το εργαστήριο της στην Καλιφόρνια και τη συνεργασία με κατασκευαστές πάνελ TFT που υπάρχουν στην Ταϊβάν.

Παράλληλα,  η εταιρεία Goodix αναμένεται να συνεργαστεί με τις εταιρείες Lenovo Huawei και Xiaomi για να παρέχει τις δικές τις οθόνες με ενσωματωμένο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.