Οι κάτοχοι Huawei Mate 20 Pro στη Φινλανδία θα μπορούν να αντικαταστήσουν τις συσκευές τους εάν έχουν πρόβλημα με την οθόνη


Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας ,εμφανίστηκαν κάποιοι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα  πράσινης οθόνης στο Νέο Huawei Mate 20 Pro. Τώρα στη Φιλανδία η τοπική εκπρόσωπος της Huawei ανακοίνωσε ότι οι πελάτες στη χώρα αυτή μπορούν να αλλάξουν τη συσκευή εάν αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς,  για την ώρα αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο στη Φιλανδία.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Huawei στη Φιλανδία , η εταιρεία έρευνα για μεγάλο χρονικό διάστημα το πρόβλημα της πράσινης οθόνης που εμφανίστηκε σε κάποιες συσκευές. Στη Φιλανδία οι πελάτες θα μπορούν να αποκτήσουν νέα συσκευή χωρίς οποιαδήποτε χρέωση εάν αποδειχθεί ότι το πρόβλημα είναι η πράσινη οθόνη.

huaweimate20progreen

Επίσης ένας χρήστης επιβεβαίωσε ότι επισκέφτηκε την υποστήριξη της Huawei στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκεί του ανακοίνωσαν ότι μπορεί να προχωρήσει στην αντικατάσταση της συσκευής δωρεάν. Επίσης του ανακοινώθηκε ότι αν δεν επιθυμεί την αντικατάσταση της συσκευής και επιθυμεί μία διαφορετική συσκευή τότε η Huawei θα του παρέχει αυτό το δικαίωμα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.