Σαρωτής δικτύου HP ScanJet Pro 4500 fn1 (L2749A)


Εξασφαλίστε γρήγορη σάρωση δύο όψεων με ένα σαρωτή δικτύου για έως 4.000 φύλλα την ημέρα. Η ψηφιακή αποστολή γίνεται εύκολα από την οθόνη αφής μέσω ασύρματου δικτύου ή Wi-Fi Direct. Προωθήστε τις σαρώσεις σε φορητές συσκευές με την εφαρμογή HP JetAdvantage Capture.1

(L2749A).jpg
Αξιόπιστη ψηφιακή αποστολή, ακόμα και σε φορητές συσκευές

Στείλτε τις σαρώσεις από το σαρωτή σε email, σε φάκελο δικτύου ή σε υπολογιστή μέσω της σύνδεσης Gigabit Ethernet2.

Σαρώστε απευθείας σε φορητές συσκευές με την εφαρμογή HP JetAdvantage Capture και έπειτα επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε τα αρχεία.1

Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τις εργασίες απομακρυσμένα και διαμορφώστε τις ρυθμίσεις ασφαλείας με τον ενσωματωμένο web server.

Γρήγορη και εύκολη σάρωση σε κάθε σελίδα

Σαρώστε έως 60 εικόνες (30 σελίδες) το λεπτό3 με τη σάρωση διπλής όψης – η ιδανική λύση για τη διαχείριση έως 4.000 φύλλων την ημέρα.

Αποτυπώστε κάθε σελίδα εύκολα, ακόμα και όταν υπάρχουν πολλά μικτά μέσα, με το HP EveryPage και τον υπερηχητικό αισθητήρα.4

Σαρώστε έγγραφα έως 21,6 x 309,9 cm (8,5 x 122 ίντσες) από τον αυτόματο τροφοδότη και χρησιμοποιήστε την επίπεδη επιφάνεια για ογκώδη μέσα.

Προσαρμοσμένη σάρωση για βελτιωμένη ροή εργασιών

Σαρώστε εικόνες απευθείας σε εφαρμογές με τα παρεχόμενα και πλήρως λειτουργικά λογισμικά Kofax VRS Pro®, TWAIN και ISIS®.

Ορίστε προφίλ σάρωσης για κοινούς τύπους εγγράφων και πραγματοποιήστε σάρωση σε πολλούς προορισμούς με το λογισμικό HP Scan.

Αποτυπώστε με ακρίβεια το κείμενο εγγράφων για εύκολη επεξεργασία με το HP Scan και το λογισμικό OCR I.R.I.S. Readiris™ Pro.


Σάρωση σε δίκτυο

Αποθηκεύστε απευθείας το ψηφιακό αντίγραφο οποιασδήποτε σάρωσης στον διακομιστή δικτύου σας.

Σαρώστε απλά με μια φορητή συσκευή

Σαρώστε απευθείας σε φορητές συσκευές και έπειτα επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε τα αρχεία

Σάρωση διπλής όψης με ένα πέρασμα

Εξοικονομήστε χρόνο και περιορίστε τη σπατάλη με τη σάρωση διπλής όψης που αποτυπώνει όλα τα δεδομένα με ένα πέρασμα.

Σαρώστε με σιγουριά

Αποτυπώστε κάθε σελίδα και εντοπίστε πιθανά λάθη – κάθε φορά.

Εύκολη σάρωση

Σαρώστε, αποθηκεύστε, περικόψτε και μοιραστείτε φωτογραφίες – με μία μόνο εφαρμογή.

Εύκολη πρόσβαση

Εξασφαλίστε πρόσβαση στον εκτυπωτή σε όσους χρησιμοποιούν υπολογιστή συνδεδεμένο στο δίκτυο, χωρίς λογισμικό διακομιστή.

Οπτική αναγνώριση χαρακτήρων

Με το ενσωματωμένο λογισμικό OCR μπορείτε να δημιουργείτε αρχεία με δυνατότητα αναζήτησης απευθείας από τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή laser, για να βρίσκετε το έγγραφο που χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε.

ADF 50 φύλλων

Επιτρέπει την ταυτόχρονη αντιγραφή ή σάρωση πολλών σελίδων

USB 3.0
Advertisements